Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού

Η επιχείρηση μας έχει το θάρρος και την εντιμότητα να στέκεται πίσω από τις υπηρεσίες που προσφέρει χωρίς καμία εξαίρεση.

Ακεραιότητα. Ένας από τους βασικούς λόγους που τα καταστήματα μας συνεργάζονται με επώνυμες αλυσίδες λιανικής είναι η γνώση και η εμπιστοσύνη ότι οι πελάτες τους είναι σε καλά χέρια.

Η εταιρία μας με περηφάνια σας προσφέρει τη μοναδική Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού που ισχύει για όλα τα ρούχα που καθαρίζουμε.

Τα περισσότερα προβλήματα στα ρούχα λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας είναι προβλέψιμα. Πάντοτε, όπως έχετε διαπιστώσει, σας ενημερώνουμε σχολαστικά κατά την παραλαβή των ρούχων σας για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.Υπάρχουν 2 βασικές περιπτώσεις κατά τις οποίες η όποια διαφοροποίηση του ρούχου δεν είναι προβλέψιμη και δεν ευθύνεται το στεγνοκαθαριστήριο:

1 Λάθος του κατασκευαστή

Σε κάποιες περιπτώσεις τα ρούχα, παρ’ όλο που ο κατασκευαστής συνιστά ένα συγκεκριμένο τρόπο καθαρισμού στην ετικέτα, δεν ανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε χωρίς αυτό να είναι ευθύνη ούτε του στεγνοκαθαριστηρίου αλλά ούτε του καταστήματος που πουλά το ρούχο. Εδώ την ευθύνη έχει ο κατασκευαστής.

2 Φθαρμένα ρούχα

Το ύφασμα μπορεί να έχει φθαρεί από τη χρήση, τον ήλιο η από κάποιο λεκέ χωρίς αυτό να φαίνεται κατά την παραλαβή και μετά τον καθαρισμό να ανοίξει/σχιστεί/τρυπήσει. Σε αυτή την περίπτωση δεν ευθύνεται το στεγνοκαθαριστήριο καθώς τέτοιες φθορές είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Στην σπάνια περίπτωση λοιπόν που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το ρούχο σας δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να πάτε πίσω στο κατάστημα και να χειριστείτε το θέμα. Ο υπεύθυνος της εταιρίας μας θα εξηγήσει το πρόβλημα στο κατάστημα από όπου το αγοράσατε και θα τους ζητήσει να σας το αντικαταστήσουν με το ίδιο η αντίστοιχης αξίας και εάν το κατάστημα αρνηθεί εμείς θα αναλάβουμε να διευθετήσουμε το θέμα μαζί σας.