Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Stegno Plus

Η Stegno, Ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών περιποίησης στεγνού καθαρισμού και φροντίδας υφασμάτινων ειδών, που χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα καθαρίσματος, σιδερώματος και εξυπηρέτησης, αποδεικνύει ότι ακόμα κι αν κάποια πράγματα δείχνουν ότι μοιάζουν, δεν είναι ίδια! Η λογική της εταιρίας μας είναι φιλική, ποιοτική, γρήγορη, μοναδική εξυπηρέτηση (σιδέρωμα στο χέρι, παράδοση ακόμα και σε μία ώρα ή συγκεκριμένη προσυμφωνημένη μέρα και ώρα παράδοσης). Συνεχείς προσφορές και συμπληρωματικές υπηρεσίες (φιξάρισμα, κολλάρισμα, αδιαβροχοποίηση) που ενισχύουν τα δυνατά μας σημεία, μετατρέποντας την πρόταση των στεγνοκαθαριστηρίων σε μια πραγματικά δελεαστική λύση με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των ρούχων και πάντα σε συνεννόηση με τους πελάτες μας. Oι άνθρωποι που εκπροσωπούν τη Stegno plus είναι αυτό που λέμε "άνθρωποι της καθημερινότητάς μας", γεννημένοι και μεγαλωμένοι δίπλα μας, όπου πλαισιωμένοι από έμπειρο και εξειδικευμένο επιτελείο συνεργατών, προσπαθούν να σας κοιτούν στα μάτια, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας των ρούχων στη σωστή τιμή. Με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου μεταφέρουν την τεχνογνωσία που προσφέρει η διεθνής αγορά, προσαρμόζοντάς την στις τοπικές ανάγκες. Οι βασικές υπηρεσίες των καταστημάτων είναι: Στεγνό Καθάρισμα (ενδυμάτων, κουρτινών, καλυμμάτων, κουβερτών), Σιδέρωμα (όλων των ενδυμάτων), Δερμάτινα (καθάρισμα & φροντίδα) και Παπλώματα (καθάρισμα & φροντίδα). Όσοι δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα τα καθαριστήρια stegno, κάντε το και … θα βγείτε κερδισμένοι!

Οι ίδιοι άνθρωποι, στα ίδια σημεία, η ίδια επαγγελματική οικογένεια που τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας εδώ και χρόνια, συμμετέχουμε σε νέες συνεργασίες με επαγγελματίες του είδους ανά την Ελλάδα, που κοινό και πρωτεύοντα στόχο έχουμε τη δημιουργικότητα και την προσφορά στην πελατεία μας.

  • ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ στο έπακρο τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό μας, εγγυώμενοι τον πλέον ασφαλή, έγκαιρο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Με σεβασμό προς το περιβάλλον αφού τηρούμε όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ακόμα περισσότερες που μόνο ο εξοπλισμός μας, το επιτρέπει.
  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες καθαριστικών προϊόντων, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, με μοναδικό κριτήριο το ασφαλές αλλά και ποιοτικό αποτέλεσμα.
  • ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ συνεχώς τις γνώσεις μας στο αντικείμενο, παρακολουθώντας δια ζώσης την εξέλιξη στο χώρο μας, παρακολουθώντας τις διεθνείς εκθέσεις και ενημερώσεις, αλλά και φυσικά με την αξιοποίηση της μεγάλης πλέον δικής μας εμπειρίας και των μονίμων εργαζομένων στην επιχείρησή μας.
  • ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τα περιττά έξοδα με στόχο: Τακτικότερες προσφορές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα!
  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τη δική μας πλέον σφραγίδα. Ελληνικά και ποιοτικά, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και στηριζόμενοι από αυτήν. Με τη δική σας στήριξη και τη δική μας φροντίδα!

Stegno plus

From Address: To:
Powered by Phoca Maps