Ευχαριστούμε θερμά το Stegno Plus Πειραιά και τον κύριο Νίκο Κουμαντάκη για την άμεση και αποτελεσματική του ανταπόκριση κατά τη διάρκεια των παραστάσεων της «Λίμνης των Κύκνων» (22 Οκτωβρίου – 10 Νοεμβρίου 2015) στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από το Μπαλέτο της Μόσχας.
Οι στολές της παράστασης είναι πολύ ιδιαίτερες και με πολλές απαιτήσεις στον τρόπο που καθαρίζονται. Οι δε χρόνοι ήταν εξαιρετικά πιεστικοί. Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα επίσης. Η βοήθεια ήταν πολύτιμη και σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.
Πιστεύουμε στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας
Φιλικά
Σίσσυ Δημάκη
Project Manager Silver Moon Productions

Γεια σας. Είχα ένα φόρεμα πολυτελείας μωβ με άσπρο και στρασάκια επάνω μάρκας MIKAEL και μετά από ένα γάμο που το φόρεσα το πήγα στο καθαριστήριο (γνωστής αλυσίδας) στο οποίο είμαι πελάτισσα.
Μετά από 1 εβδομάδα πήγα να το πάρω αλλά δεν μου το είχαν καθαρίσει(ούτε και με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν όπως είπαν).Ο λόγος που δεν μπορούσαν να αναλάβουν το φόρεμα ήταν ότι μπορεί να ξέβαφε το μωβ στο άσπρο ή να χάλαγαν οι πέτρες στο καθάρισμα.
Το πήρα και μετά από συνεννόηση με τα κεντρικά της Stegno Plus (που βρήκα μέσω μιας φίλης) το πήραν για καθάρισμα και με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να το αναλάβουν χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που θέλανε ήταν περισσότερος χρόνος από ένα απλό ρούχο.
Τελικά το πήρα μετά από 1 εβδομάδα καθαρισμένο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας διαβεβαιώνω ότι αποκτήσατε μια νέα πελάτισσα.
Εύα Καραντινινή
Νέα Σμύρνη 10-8-2015

Η δουλειά μου απαιτεί άψογη καθημερινή εμφάνιση με καθαρά, περιποιημένα και καλοσιδερωμένα ρούχα. Αυτό το βρίσκω μόνο στο STEGNO PLUS. Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αισθάνομαι σιγουριά και εμπιστοσύνη.
Είμαι πιστός πελάτης εδώ και πολλά χρόνια.
ΚΟΥΤΣΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας
Πειραιάς 1-09-2015