Καλώς ορίσατε στον κόσμο μας

Η αγάπη για τη δουλειά μας, η σωστή τιμή για το σωστό αποτέλεσμα, αξιοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στο χώρο του στεγνού καθαρίσματος και όχι μόνο, μας επιτρέπουν να σας κοιτάμε στα μάτια και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.
Τα καταστήματα μας είναι οικογενειακές επιχειρήσεις με κοινά χαρακτηριστικά σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Τη δουλειά μας την αγαπάμε, τη ζούμε καθημερινά μαθαίνοντας κάθε λεπτομέρεια και εξέλιξη προκειμένου να παρέχουμε ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Αυτοί είναι οι λόγοι που σαν πρώτο στόχο έχουμε την ικανοποίηση του πελάτη μας, αντιμετωπίζοντας κάθε παραλαβή και παράδοση ρούχου ως μοναδική λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις πιθανές ιδιαιτερότητες, αφού η αποτελεσματικότητα της δραστηριότητα μας απαιτεί ουσιαστική συνεννόηση με τον πελάτη και όχι μια ψυχρή και απρόσωπη συναλλαγή.


Η αυτοπεποίθηση μας για την εγγύηση του αποτελέσματος, οφείλετε στη βαθιά γνώση του αντικειμένου, στον τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό προς το περιβάλλον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, αλλά και στα πλέον εξελιγμένα (Ευρωπαϊκά), εξειδικευμένα με διασφαλισμένα αποτελέσματα ξελεκιαστικά.
Την ίδια στιγμή τηρούμε και τις παραδόσεις! Σιδερώνουμε στο χέρι με σύγχρονες σιδερώστρες ψυχρού και θερμού αέρα προκειμένου να φτάνουμε στα πιο δύσκολα σημεία του ρούχου, χωρίς να αφήνουμε γυαλάδες, αφού η βάση (παπουτσάκι στην γλώσσα μας) του σίδερου μας είναι πλαστική και δεν έρχεται το μέταλλο σε απευθείας επαφή με το ρούχο.
Αυτοί και πολλοί περισσότεροι είναι οι λόγοι που θεωρούμε ότι η σχέση με το καθαριστήριο είναι προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό συνεχίζουμε…
Με την δική σας στήριξη και την δική μας φροντίδα!
Stegno plus