Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα στεγνοκαθαριστών που πριν από περίπου μια δεκαετία, ξεχωριστά ο καθένας μας, αναζητώντας επαγγελματική διέξοδο καταλήξαμε ότι την διάθεση μας για επιχειρηματικότητα πρέπει να την εκφράσουμε σ’ ένα κλάδο που θα είχε πραγματικά να προσφέρει στην αγορά.

Στις αρχές της χιλιετίας, χωρίς να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οι σκέψεις μας οδηγήθηκαν στην ίδια κατεύθυνση, η οποία μας ωθούσε στην αναζήτηση επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε μια δουλειά, όχι για καιροσκοπικούς λόγους ή γρήγορου κέρδους, αλλά μια δουλειά που θα καλύπτει πραγματικές ανάγκες με σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο.
Αυτή η αναζήτηση μας οδήγησε σε μια κοινή σκέψη και αφορούσε στην ενασχόληση με τον «παρεξηγημένο» και πεπαλαιωμένο σε εξοπλισμό και νοοτροπία μέχρι τότε κλάδο των καθαριστηρίων. Η όρεξη για δουλειά, η αναζήτηση τεχνογνωσίας αλλά και η διάθεση για καινοτομία, μας κατατάσουν στους πλέον ενημερωμένους στις εξελίξεις του κλάδου μας. Κυρίως όμως εδραιωθήκαμε στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε ως τους ειλικρινής, σωστούς και έντιμους επαγγελματίες.
Μέσα από την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη μας και πάντα σε συνεννόηση μαζί του, στοχεύουμε αποκλειστικά στο αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει, ανεξαρτήτως οικονομικού κόστους για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και όχι επιχειρηματίες, μας ενδιαφέρει να καθαρίζουμε σωστά τα ρούχα και πολλές φορές μας αρκεί σαν επιβράβευση το χαμόγελο και η ικανοποίηση σας.
Όλες οι παραπάνω σκέψεις και επαγγελματικές συμπεριφοράς επιβεβαιώθηκαν ως κοινά σημεία και ποιοτικά χαρακτηριστικά, όταν παίρνωντας κάποιοι από εμάς την συγκεκριμένη πρωτοβουλία να συναντηθούμε, συζητήσαμε μεταξύ μας με αποτέλεσμα να διαπιστώσουμε ότι τα βιώματα είναι κοινά. Επίσης οι ανησυχίες μας είναι κοινές παρά τις διαφορές που υπάρχουν σε γνώσεις και χαρακτήρες. Το δεδομένο είναι ότι «αγαπάμε την δουλειά μας και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτή». Έτσι χωρίς πολλές καθυστερήσεις και χωρίς ιδιαίτερες επισημότητες, κατανείμαμε ευθύνες και αρμοδιότητες , ο καθένας μας ανέλαβε τομείς που γνώριζε καλύτερα και με οδηγό την αγάπη για την δουλειά μας αλλά και την άποψη ότι όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα. Έτσι δημιουργήσαμε το Ελληνικό Δίκτυο Καθαριστηρίων Stegno plus, με σύνθημα μας το «καθαρές δουλειές» σε όλες τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη φράση!
Δουλεύοντας με γνώση και συναίσθημα, γρήγορα προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την εικόνα μας, την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά κυρίως την σχέση με τους πελάτες μας που με την δική τους στήριξη και την δική μας φροντίδα προχωράμε προς το καλύτερο.
Ανταποδίδουμε το σεβασμό και την εκτίμηση των πελατών μας, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα, αξιοποιώντας στο έπακρο το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, σε συνδυασμό με απορρυπαντικά τελευταίας γενιάς. Οι έμπειροι συνεργάτες μας παρακολουθούν ανελλιπώς τις διεθνείς εκθέσεις του αντικειμένου μας, μεταφέροντας συνεχώς τεχνογνωσία και καινοτομία στα καταστήματα μας.
Μόνιμη σκέψη μας είναι ότι δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα, γι αυτό και συνεχίζουμε να σιδερώνουμε ακόμα στο χέρι, σε σύγχρονες σιδερώστρες ψυχρού και θερμού αέρα, που επιτρέπουν να τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια χωρίς γυαλάδες που μόνο οι χειριστές μας με την εμπειρία τους και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μας μπορούν να διασφαλίσουν.
Στόχος μας δεν είναι να είμαστε πρώτοι. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πάντα ποιοτικοί και για πολλά χρόνια η σίγουρη επιλογή!